UN ERROR AL CEL

Certa vegada, li vaig preguntar a Ramesh, un dels meus Mestres de l’Índia:

-Per què existeixen persones que surten fàcilment dels problemes més complicats, mentre qued’altres pateixen per problemes molt petits, morint ofegades en un got d’aigua?

Ell simplement somrigué i m’explicà aquesta història:

Hi havia una vegada un personatge que va viure amorosamenttota la seva vida. Quan morí, tothom digué que se’n aniria alCel, doncs només un home bondadós come ellpodia anar al Paradís. En aquella època, elCel encara no tenia un bon programa de recepció d’ànimes. L’àngel que el va rebre donà una ràpidaullada a les fitxes que tenia per sobre del taulell, i com no va veure el seu nom a la llista, li orientà per anar a l’Infern.

A l’Infern ningúexigeix credencials o invitacions, qualsevol que arriba és convidat a entrar. Així que el nostre personatge va entrar i s’hi va anar instal·lant.Uns dies després,Llucifer arribà furiós a les portes del Paradís per demanar-li explicacions a Sant Pere:

-Això és un sabotatge! Mai vaig imaginar que fossis capaç d’una baixesa similar! Això que estàs fent és pur terrorisme!

Sense saber el motiu de tanta furia, molt sorprès, Sant Pere li preguntà a Llucifer:

-No t’entenc, de què em parles?

Llucifer,trasbalsat, li cridà:

-Tu em vas enviar aquell subjecte a l’Infern i ara ell està fent un veritable desastre allí. Ell va arribar escoltant a les persones, mirant-les als ulls, conversant amb elles... i ara tothom està conversant, abraçant-se i petonejant-se. L’Infern és insuportable, sembla el Paradís! Pere, si et plau, agafa aquest subjecte i porta’t-el cap aquí!

Quan Ramesh va acabar d’explicar aquesta història em va mirar afectuosament i em digué:

-Viu amb tant d’amor al teu cor que, si per error, anessis a parar a l’Infern, el propi dimoni et porti de tornada al Paradís.

 

Elsproblemes formen part d’aquesta vida, però no deixis que ells et transformin en una persona amargada. La crisis sempre succeirà i a vegades no tindràs opció. La teva vida està sensacional i de sobte pots descobrir que un ésser estimat està malalt, que la política econòmica del país ha canviat i que infinites possibilitats de preocupació apareixen. Durant les crisis no pots escollir però pots escollir la manera d’enfrontar-les.

 

  Traducción al catalán por Lucila Isabel (luci@tinet.org)
   
 
 

Elena Fernández Bayo (artesbayo@gmail.com)

   
   
 
PINCHA ABAJO PARA CONSEGUIR LOS LIBROS DE LAS HISTORIAS
 
 
 
 
 
 

© WWW.LUZYSABIDURIA.COM

contador de visitas